دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه بیسکویت قطره ای مخصوص افطار

 

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (1)

مواد لازم:

۲۰۰ گرم آرد
۲ عدد تخم مرغ بزرگ (۲۰۰ گرم)
۲ قاشق غذاخوری شکر (۴۰ گرم)
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده (۴۰ گرم)
۱/۸ قاشق چای خوری نمک (۰٫۸ گرم)
۲۰۰ میلی لیتر شیر
۳/۴ قاشق چای خوری روغن آفتابگردام (۴ میلی لیتر)

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (2)

 

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (3)

روش پخت:


مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس با تخم مرغ، شیر و کره آب شده به هم بزنید. قوام مخلوط شما باید چیزی نزدیک به فرنی باشه؛ بنابراین ممکنه نیازی به اضافه کردن همه شیر نباشد. تا جایی شیر را اضافه کنید که به قوام مطلوب و درست برسید. در نهایت با مقدار کمی روغن آفتابگردان آنها را سرخ کنید.

می تویند آنها را با کره و مربا هم میل کنید.

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (4)

 

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (5)

 

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (6)

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (7)

 

Mode - preparing - Biscuits - Drip - Special - Breakfast (8)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *