دسته‌ها
آشپزی آموزش دسر

طرز تهیه رولت خرما-ویژه ماه رمضان

این رولت برای مراسم مذهبی و روضه و سفره های حضرت ابوالفضل و حضرت رقیه و…مناسبه…

مزشم خیلی خوبه..

رولت خرما


ادامه مطلب :

مواد لازم:

خرما هسته گرفته شده ، آرد نانوایی ، روغن مایع ، دارچین ، زنجبیل ، گردو نیمه آسیاب شده ، پودر نارگیل یا کنجد

طرز تهیه:

من میزان مواد رو چشمی اندازه میگیرم.ولی امروز که میخواستم درست کنم تا حدودی اندازه هاشو گرفتم

دو کیلو خرما رو هسته گرفتم و چرخ کردم

بعد کمی روغن در قابلمه ریختم و خرماها رو گرم کردم و ۳ قاشق مربا خوری دارچین و ۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر زنجبیل اضافه کردم خوب مخلوطش کردم…میزان دارچین و زنجبیل به ذائقه خودتون بستگی داره و این مقداری که گفتم طعم همه پسندی بهش میده…

در یک ماهیتابه حداقل سه پیمانه آرد رو تفت دادم تا بوی خامیش رفت و کم کم روغن رو اضافه کردم و خوب تفت دادم تا سفتیش مثله خامه بشه(مثله رنگینک)

پلاستیک فریزر رو از وسط دو نیم کردم و یک قسمت رو توی سینی پهن کردم و کمی روغن زدم.مقداری از خرما رو به صورت مستطیل پهن کردم و از مواد رنگینک روش پهن کردم و کمی گردو هم گذاشتم…

بعد با کمک نایلکس اونو رول کردم و دورش پیچوندم و گذاشتم چندساعت توی یخچال بمونه تا خودش رو بگیره…هرچی بیشتر بمونه موقع برش دادن رولت قشنگتری خواهید داشت

بعد رولت رو در پودر نارگیل یا کنجد یا…غلطوندم و برش دادم…
رولت خرما

رولت خرما

رولت خرما

من فرصت نداشتم خیلی توی یخچال بذارم…اگه بیشتر بمونه ظاهرش از این قشنگتر میشه…

با این مواد حداقل به اندازه دو دیس این شکلی میشه رولت درست کرد…برای روضه بردم هیچیش نموند…چشمک

رولت خرما

امیدوارم از این دستور خوشتون اومده باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *