دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده(شیک و مجلسی)

برنج ۳پیمانه
گوشت (گوشت آماده برای کباب) ۲۰۰گرم
ماست ۲قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق غذاخوری
گلاب ۱قاشق غذاخوری
هل (پودر) به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
آب ۱چهارم پیمانه
کره ۵۰گرم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

طرز تهیه:

برنج رو حتما به مدت ۲ ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.
برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.
۲۰۰گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدید)
قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.
گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.
حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
۱چهارم پیمانه آب جوش رو با ۵۰ گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.
روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

نکات:

۱)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

۲)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.
۳)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.
۴)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *