دسته‌ها
آشپزی آموزش دسر

دسر ابتکاری؛ ژله تخم شربتی

 

,دسر ابتکاری؛ ژله تخم شربتی ژله,ژله تخم شربت,دسر,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

 

مواد لازم برای تهیه ژله:

  •    شربت تخم شربتی با طعم توت فرنگی دو شیشه
  •    شکر ۱۰۰ گرم
  •    آب سرد ۱۰۰ میلی لیتر
  •    پودر ژلاتین یک و نیم ق چ

مواد لازم برای تهیه پودینگ:

  •    شیر ۴۰۰ میلی لیتر
  •    زرده تخم مرغ ۴ عدد
  •    تخم مرغ کامل ۲ عدد
  •    وانیل یک دوم ق چ
  •    آرد گندم۱۰۰ گرم
  •    پنیر خامه ای۲۵۰ گرم
  •    شکر۲۵۰ گرم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم سپس با شکر و شربت مخلوط کرده و داخل ظروف تو گود و تک نفره می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

۲٫ برای تهیه پودینگ تخم مرغ های کامل، زرده ها، شکر و وانیل را با همزن برقی کمی هم می زنیم تا کرمی یکدست حاصل شود. سپس کمی از شیر و آرد را اضافه می کنیم، اما باید دقت کنیم که با همزن برقی مواد را خیلی زیاد بهم نزنیم و در حد مخلوط شدن کفایت می کند.

۳٫ مابقی شیر را داخل قابلمه مخصوص کرم پزی جوش می آوریم، مواد را آرام آرام به شیر که روی حرارت است، اضافه کرده، هم می زنیم تا پودینگ غلظت پیدا کند. حالا پودینگ را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد.

۴٫ در این مرحله پنیرخامه ای را اضافه می کنیم و هم می زنیم. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم. کرم حاصل را داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود.

۵٫ من در اینجا به روشی جدید مقداری  از پودینگ را با قاشق برداشته و داخل بشقاب های تک نفره آماده شده با ژله سرو کرده ام و با گل های بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین کرده ام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *