دسته‌ها
دانستنی های نوزادان

با خشکی پوست نوزاد در زمستان چه کنیم؟-۲

بهتر است در زمستان طوری نوزاد را حمام ببریم که به طور کامل چربی روی پوست را پاک نکنیم…

مراقبت از پوست بینی نوزاد در سرما

رسانه ۷ – اگر سرما باعث آبریزش از بینی نوزاد شده است، سعی کنید تا از خشک شدن و ترک خوردن پوست بینی جلوگیری کنید. می توانید از وازلین یا سایر کرمهای مخصوص نوزاد که ضد حساسیت هستند استفاده کنید. قسمت زیر بینی را با مقداری از کرم مخصوص نوزاد یا وازلین مرطوب نگه دارید. این کار را چند بار در طول روز انجام دهید. این کار برای برطرف کردن مخاط های خشک بینی نیز بسیار مفید است. زمانی که می خواهید بینی نوزاد را تمیز کنید، از دستمالهای مرطوب استفاده کنید. نوزادانی که اگزما دارند احتمال می رود تا در بینی آنها باکتری وجود داشته باشد. چنانچه متوجه پوسته پوسته شدن اطراف سوراخهای بینی و دهان و همراه آن آبریزش بینی شدید، با پزشک متخصص تماس بگیرید تا با تجویز آنتی بیوتیکهای موضعی عفونت را برطرف کند.

مدت زمان حمام نوزاد را کوتاه کنید

پوست زمانی خشک می شود که روغن طبیعی که روی پوست قرار دارد، شسته شود و یا به هر دلیل دیگری روی پوست باقی نماند. این به این معنی نیست که حمام رفتن ضرر دارد و صد در صد موجب خشکی پوست می شود، بلکه به این معنا است که بهتر است در زمستان طوری نوزاد را حمام ببریم که به طور کامل چربی روی پوست را پاک نکنیم.

محققان مدرسه پزشکی نیویورک در جدیدترین تحقیق خود اعلام کردند که نوزاد را می توانید حتی در فصل زمستان حمام ببرید، اما باید مدت زمان حمام وی را کوتاه کنید.
به طور کل توصیه می شود در صورتی که همیشه نوزاد خود را ۳۰ دقیقه می شستید، در فصل زمستان زمان آن را کمتر کنید و آن را به ۱۰ دقیقه برسانید. برای شستن نوزاد از آب گرم استفاده کنید و صابون هایی را به کار ببرید که مرطوب کننده هستند، هرگز با صابون های معمولی و یا صابون هایی که مخصوص بزرگسالان هستند، نوزاد خود را شستشو ندهید.

عرق سوز شدن نوزاد و جلوگیری از آن در زمستان  

عرق سوز شدن فقط مخصوص به فصل تابستان نیست. زمانی که غده های کوچک عرق بسته می شود این اتفاق رخ می دهد. اگر در زمستان لباس نوزاد بیش از اندازه گرم باشد یا در مکانی قرار گرفته باشد که گردش هوا در آنجا کم باشد (مانند صندلی ماشین مخصوص نوزاد)، نوزاد عرق سوز می شود.

برای جلوگیری از عرق سوز شدن نوزاد، لباسها را به شکل چند لایه به او بپوشانید. به این شکل هوا از لابه لای آنها جریان پیدا می کند. در اینصورت هر زمان که مشاهده کردید درجه حرارت بدن او بالا رفته است یک لایه از لباسها را از تن او خارج کنید و نوزاد را در مکانی قرار دهید که از نظر راحتی و تهویه هوا در شرایط خوبی قرار گرفته باشد. زمانی که از بیرون به منزل برگشتید لباسهای نوزاد را کم کم از تن او خارج کنید و اجازه دهید تا هوا در لباسهای او جریان پیدا کنید.
 

منبع:نی نی سایت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *