رسانه ۷ –
مواد اولیه :
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری |
خامه نصف فنجان (پر چرب) |
نمک ۱ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای نصف فنجان |
کره ۴ قاشق سوپخوری (بدون نمک) |
کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط داغ کنید.
خامه را به خوبی با چنگال مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.شکر قهوه ای، نمک و خامه پرچرب را اضافه کنید و مخلوط را با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
مخلوط را روی حرارت بالا قر ار دهید و آن را جوش بیاورید و هر موقع لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بجوشد. (به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد)
مخلوط را از روی شعله بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس باتر اسکاچ را در یک ظرف بریزید تا کاملا خنک شود.
نکته:
سس باتر اسکاچ وقتی خنک می شود خیلی غلیظ می شود پس آن را زیاد نجوشانید وگرنه به شکل کارامل سفت در می آید و حالت سس مانند خود را از دست می دهد.در این حالت سس را با مقداری شیر رقیق کرده و روی حرارت هم بزنید تا باز شود.
این سس را میتوانید به همراه انواع بستنی،شیرینی،کیک و کاپ کیک و …مصرف کنید.