دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه باقلوای برشی بادام شیرینی مخصوص عید

عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمان‌هایتان بکشید و البته در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی کنید.

رسانه ۷ –عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. آنقدر که هر کسی با خودش بگوید چه باکی از یکی دو کیلو اضافه وزن عیدانه! بعد از عید دوباره قصه زندگی و بدو بدوهایش از سر گرفته می شود و چربی ها هم ناخودآگاه می روند رد کار خودشان!شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانه‌های شما نباشد حداقل در روزهای نوروز پای ثابت سفره پذیرایی‌تان است.شیرینی و چایی در ایام عید پیش مهمانانتان آبروداری می‌کنند و شکم ها را چه بسا آنقدر سیر خواهند کرد که دیگر شام و ناهاری در کار نباشد. شاید البته خرید شیرینی این‌روزها و به خصوص شب عید حسابی جیبتان را خالی کند اما چه کسی است که در تعطیلات نوروز عطای دست کم دو مدل شیرینی را به لقایش ببخشد. هیچکس و هیچکس. قطعا همه می‌خواهند چند نوعی شیرینی روی میز پذیرایی‌شان دلربایی کند و از همین روست که نباید بی‌تفاوت از کنار این صفحات عبور کنید. اگر قرارتان بر صرفه‌جویی است پس بدانید که بهترین راه همین است که ما پیش پایتان گذاشته ایم. خودتان قناد باشی خودتان باشید. پیشبندها را ببندید و دلتان را به دریا بزنید. با عشق شیرینی بپزید و مطمئن باشید نتیجه‌اش از آن چیزی که فکرش را می کنید بهتر خواهد شد.

فراموش نکنید که در این راه ما همراهتان هستیم. همراهی ما را در همین صفحات دریابید. هر زمان که دستتان را دراز کنید و مجله را بردارید این همراهی را احساس خواهید کرد. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمان‌هایتان بکشید و البته در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی کنید.

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,انواع شیرینی خانگی,انواع شیرینی بدون فر,انواع شیرینی های ایرانی,انواع شیرینی با خمیر یوفکا,انواع شیرینی های عید,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی
باقلوای برشی باداممواد لازم

  •  تخم مرغ: ۴عدد
  •  نمک: ۱ پنس
  •  روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی
  •  آرد به میزان لازم
  •  شیرولرم:۲پیمانه

مواد لازم شربت

  •  شکر: یک لیوان
  • گلاب :یک‌دوم لیوان
  •  آب : ۱لیوان
  • مواد میانی
  • پودرقند:۳۰۰گرم
  • پودر بادام:۲۰۰گرم
  • پودرفندق:۱۰۰گرم
  • پودر هل:۲ قاشق سوپ خوری

روش تهیه شربت:برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا ۶ دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.خمیر شربت : شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!خمیر را در کیسه چرب شده برای ۳۰ دقیقه استراحت دهید . حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید. خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره‌ها را بپوشاند. حتما ۲ سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!سپس اضافه‌های خمیر را  ببرید. اگر خمیر در نقطه‌ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید. مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب‌فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید. مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می‌چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر ۱۶۰ درجه برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه  تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را ۳ ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش‌های عرضی می‌زنیم.اگر برش‌ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ ۲ ملاقه ریخته و در را می‌بندیم و مجددا می‌گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *