پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۳۰۰ گرم . شیر ۱/۲ لیوان . مربا یا مارمالاد توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ بسته . اب میوه ۱/۲ لیوان . بیسکوئیت لیدی فینگر ۱۲ عدد . توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه : در کاسه ای وانیل شکری ، شیر و اب میوه را با هم مخلوط کنید.
بیسکوییت های انگشتی ( لیدی فینگر ) را درون مخلوط ابمیوه و شیر بزنید و سریع خارج کنید تا کمی مرطوب شود سپس ته ظرف دسر یک ردیف بچینید ، مقداری مربا یا مارمالاد توت فرنگی را با قاشق روی بیسکوییت ها بزنید.
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای را نیز در کاسه ای جداگانه با همزن بزنید تا سفت و غلیظ شود سپس مقداری روی بیسکوییت ها بریزیدو به همین صورت ۲-۳ ردیف تا بالای ظرف را پر کنید و در انتها مقداری توت فرنگی برای تزئین روی تیرامیسو قرار دهید.
ظرف تیرامیسو را داخل یخچال قرار دهید تا دسر سفت و سرد شود سپس سرو کنید ، میتوانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید تا بافت منسجم تر و تیرامیسوی خوشمزه تری داشته باشید.
نکته ها : میتوانید از میوه های دیگری مانند موز ، بلوبری ، اناناس ، تمشک و … یا از مخلوط چند میوه استفاده کنید ، در صورتی که تمایلی به شیر ندارید از همان مقدار اب میوه استفاده کنید ، خامه را با بستنی نیز میتوانید جایگزین کنید.
منبع :ایران کوک