دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرزتهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

طرزتهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

رسانه ۷شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های مرسوم عید نوروز میباشد که بسیار خوشمزه و نرم و لطیف هست طرز تهیه اش را براتون میزارم تا  امسال شما هم این شیرینی را در خانه تهیه کنید

IMG_3273

مواد لازم شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

پودر قند یا شکر ریز پودر شده  :۱۰۰ گرم

پودر هل : یک قاشق چایخوری

زعفران غلیظ : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی :

ابتدا پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط میکنیم و با همزن اینقدر هم میزنیم تا مایه سفید و لطیفی بدست بیاید

49550581723-21571175334

و بعد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم و سپسس کم کم ارد نخود الک شده را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

IMG_3695

ممکنه فکر کنیم این مخلوط هیچ وقت یک خمیر لطیف نمیشه ولی حسابی خوب ورز بدهید و از این دست به اون دست بکنید تا به خمیری مانند شکل زیر دست پیدا کنید

nokhodchi_01

چون این خمیر قراره قالب بخوره باید خمیر منسجم باشه و موقع قالب زدن حالت  پودری نشه حالا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۲۴ ساعت بگذارید بیرون از یخچال بهش استراحت بدید میشه کمتر هم استراحت داد ولی هر چی بیشتر استراحت ببینه بهتره

767758611124-43270534463

حال خمیر را به قطر یک سانتی متر گرد روی تخته پهن میکنیم و قالب میزنیم

imagesیب

و حال شیرینی های قالب خورده را در سینی فر بچینید و میتوانید در وسط هر کدوم یک خلال پسته یا پودر پسته بریزید فقط حواستون باشه موقع جابجا کردن شیرینی ها به سینی خیلی اروم کار کنین تا شیرینی ها نشکند

nokhodchi5

سپس شیرینی را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر گرم با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید خیلی حواستون باشه که فقط زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده بسه و شیرنی آماده هست سپس وقتی شیرینی ها را بیرون اوردین تا زمانیکه سرد نشده از سینی جدا نکنید

nokhodchi_03بفرمایید اینم شیرینی مورد علاقه شما

images

منبع :آش خونه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *