دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی کاراسون مخصوص عید

شیرینی کاراسون مخصوص عید


  شیرینی کاراسون   ,طرز تهیه  شیرینی کاراسون   ,روش تهیه  شیرینی کاراسون   ,[categoriy]

 

 

شیرینی کاراسون

 

رسانه ۷مواد لازم:آرد=۳ لیواننمک=۲/۱ قاشق مرباخوریآب=۱ لیوانروغن=۳/۱ لیوانشکر=۲ قاشق غذاخوریشیر خشک=۳ قاشق غذاخوریمایه خمیر=۲ قاشق غذاخوریپکینگ پودر=۲ قاشق غذاخوریمواد لازم برای داخل کاراسون:شکلات مایع لیوانی=بمقدار لازمپنیر ی(kiri)=بمقدار لازم

طرز تهیه:۱٫ابتدا روغن را با شکر خوب مخلوط می کنیم. سپس نمک و شیر و مایه خمیر و سپس آب و آرد را هم به آن اضافه کرد و با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر بدست چسبید کمی آرد به آن اضافه می کنیم. پس از آن خمیر را در جای گرمی به مدت ۳ الی ۴ ساعت می گذاریم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. ۲٫ سپس از خمیر به اندازه لازم برمیداریم و با وردنه آن را صاف می کنیم بحدی که قطر آن نیز زیاد نباشد(نازک باشد). ۳٫سپس از خمیر به شکل یک مثلث کوچک می بریم. روی خمیر از قسمت بالای مثلث که بزرگتر است کمی پنیر یا شکلات مایع که در یخچال کمی سفت شده می گذاریم. خمیر را می پیچیم. ۴٫ یک عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب می زنیم سپس با یک برس روی شیرینی ها را تخم مرغ می کشیم و روی آن کمی کنجد می پاشیم. ۵٫شیرینی ها را به فاصله در ظرف فر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می چینیم. ظرف را در فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا کاراسون ها پف کند و طلایی رنگ شود. سپس آنها را در ظرف بچینید و میل نمایید.نکته: در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.

منبع :آکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *