دسته‌ها
آشپزی آموزش بارداری

آموزش آشپزی ویژه بارداری، سالاد بروکلی

این سالاد منبعی خوب از پروتئین، فیبر، ویتامین E ، C ، فولات و آنتی اکسیدان است.

رسانه ۷  این سالاد منبعی خوب از پروتئین، فیبر، ویتامین E ، C ، فولات و آنتی اکسیدان است.
 این سالاد منبعی خوب از پروتئین، فیبر، ویتامین E  ، C  ، فولات و آنتی اکسیدان است.

سالاد بروکلی با بادام و کشمش

مواد لازم
بروکلی:                 ۴ دسته کوچک
روغن زیتون:            ۱/۴ پیمانه
سیر:                     ۳ حبه، خرد شده
فلفل قرمز خشک:   ۱/۲ قاشق چایخوری، خرد شده
کشمش:               ۱/۴ پیمانه
نمک:                    ۱/۴ قاشق چایخوری
بادام:                   ۱/۴ پیمانه، خرد شده

روش تهیه
مقدار مناسبی آب را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. بروکلی ها خرد کرده و به آب جوش اضافه کرده و به مدت یک دقیقه حرارت دهید سپس آن ها را آبکش کرده و ۴/۱ پیمانه از آب را کنار بگذارید. بروکلی ها را در آب سرد قرار داده تا خنک شوند و دوباره آن ها را آبکش کنید. روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر، فلفل قرمز خشک را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا سیرها طلایی رنگ شوند. بروکلی، کشمش و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس ۴/۱ پیمانه آبی را که کنار گذاشته بودید را اضافه کرده و پخت را به مدت ۶ – ۵ دقیقه ادامه دهید تا بروکلی ها گرم و ساقه آن ها نرم شود. سالاد را به ظرف مخصوص منتقل کرده و بادام را روی آن پخش کرده و سرو کنید.

نی نی بان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *