دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی پودری نارگیلی مخصوص عید

این شیرینیو من شب عید همین اندازه که میبینید فقط واسه سر سفره هفت سین درست کردم که واقعا طعمش بینظیر بود سال دیگه انشالله بیشتر درست میکنم

رسانه ۷   این شیرینیو من شب عید همین اندازه که میبینید فقط واسه سر سفره هفت سین درست کردم که واقعا طعمش بینظیر بود سال دیگه انشالله بیشتر درست میکنم

آرد سفید             ۱۰۰ گرم +۳ قاشق غذاخوری

پودر قند               ۷۰ گرم

پودر نارگیل            ۵۰ گرم+۱ قاشق غذاخوری

روغن کاملا جامد      ۶۰ گرم

پودر پسته برای تزئین

آرد و پودر نارگیل رو با هم مخلوط میکنیم و آسیاب میکنیم روغن و پودر قند رو مخلوط و با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود نارگیل و آرد رو اضافه میکنیم تا حالت خمیری بگیرد البته خمیرش خیلی منسجم نیست یکم باید بزور خمیریش کنید

نیم ساعت میزاریم تو جای خنک استراحت کنه بعد خمیر رو رو پلاستیک باز میکنیم روش پودر پسته میپاشیم یه پلاستیک دیگه روش میزاریم و با وردنه باز میکنیم بعد با هر قالبی خواستیم قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم بعد در دمای ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه (زمان تقریبی)میزاریم تا بپزه

نوش جان……………

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *