دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی مشهدی مخصوص عید نوروز

این شیرینی رو من از دوست خوبم سپیده جون یاد گرفتم دستش درد نکنه خیلی عالی بود

پودر قند………………………….۱۲۰ گرم

کره……………………………….۲۰۰ گرم

تخم مرغ………………………..۲ عدد

هل……………………………….۲ عدد ( یا وانیل نوک قاشق چایخوری)

آرد………………………………..۵۵۰ گرم

بکینگ پودر……………………….۱ ق چ

پودر نارگیل و پودر پسته و مربا به میزان لازم

۱-خاک قند و کره را با همزن خوب میزنیم و بعد تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و با همزن میزنیم

۲- مواد خشک را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمی لطیفی به دست آید

۳-سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روی سطح پهن میکنیم با وردنه و با قالب های مختلف قالب میزنیم ( باید از هر قالب زوج قالب بزنیم جون بعدا بین هر دو شیرینی مربا میزاریم

۴-در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

۵-از فر که در آوردیم یک شیرینی رو بر میداریم روی آن مربا میزنیم و شیرینی دیگه رو روش قرار میدهیم 

اگه دوست داشتیم روی شیرینی رو مربا میزنیم و در پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *