دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

آموزش پخت شیرینی نارگیلی مخصوص عید نوروز

شیرینی خیلی خوشمزه برای سفره های عید نوروز شما

شکر                  ۲۵۰ گرم

پودر نارگیل           ۱۲۵ گرم

سفیده تخم مرغ     ۴ عدد

روغن مایع             ۷۵ گرم

وانیل                    یک چهارم قاشق چایخوری

آبلیمو                    نصف قاشق چایخوری

شکر و پودر نارگیل و ۲ عدد سفیده تخم مرغ و ۶۰ گرم از روغن رو با قاشق

هم میزنیم

مواد رو ۲ بار از چرخ گوشت رد میکنیم (حتما باید دوبار رد بشه)

مواد رو تو قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم قرار میدیم در حدی که

مواد گرم بشه ولی قل نزنه

۱۵ گرم روغن و یک سفیده دیگه و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم و سریع با

قاشق هم میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار میدیم و

مدام هم میزنیم نباید مواد جوش بزنه

تنها نکته این شیرینی اینه که حتما باید نیم ساعت رو گاز بمونه نه بیشتر و

نه کمتر و مدام هم میزنیم

بعد از این مدت حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تو هوای آشپزخونه تا

خنک بشه ولی تو یخچال نمیزاریم

بعد از اینکه مواد خنک شد یک سفیده دیگه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده

میریزیم شیرینی ها رو با فاصله از هم میریزیم رو سینی و اگه دوست

داشتیم روشون یکم پودر پسته میریزیم اگه هم نداشتیم مهم نیست

شیرینی ها رو در فری که از یه ربع قبل گرم کردیم با درجه ۱۸۰ درجه

میزاریم تا وقتی روی شیرینی ها ترک بخوره و طلایی بشن تقریبا ۲۵ دقیقه

طول میکشه

بعد از پخت و خنک شدن شیرینی ها رو از سینی جدا میکنیم

http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG

نوش جان…………………

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *