دسته‌ها
آشپزی آموزش بارداری

آموزش آشپزی ویژه بارداری، ۳ ماهه سوم – سینه مرغ مزه دار شده با کاری و ماست

سینه مرغ وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین، کلسیم، فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است.

رسانه ۷  این وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین، کلسیم، فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است.سینه مرغ مزه دار شده با کاری و ماست

آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه سوم

مواد لازم
پیاز:                                           یک پیمانه، خرد شده
ماست کم چرب:                           ۱/۲ پیمانه
آب لیمو تازه:                                یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون:                                 یک قاشق غذاخوری
نمک:                                          یک قاشق چایخوری
پودرکاری ملایم:                             ۱/۲ قاشق چایخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۴۵۰ گرم، به صورت تکه های کوچک خرد شده
فلفل دلمه ای زرد، پیاز گوجه فرنگی، خیار، لوبیا سبز (بخار پز شده) برای سرو با مرغ.

روش تهیه
پیاز، ماست، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و پودر کاری را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و با تکه های سینه مرغ به خوبی مخلوط کنید. سپس پوره به دست آمده را در ظرفی مناسب ریخته و با تکه های سینه مرغ به خوبی مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال با ۳۰ دقیقه در دمای اتاق آن را کنار بگذارید تا مرغ ها کاملاً مزه دار شوند. ظرف مخصوص گریل را چرب کرده و روی حرارت قرار داده سپس سینه های مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۸-۶ دقیقه پخت را ادامه دهید یا تا زمانی که مرغ کاملاً پخته و گریل شود. سبزیجات مورد نظر را خرد کرده و با مرغ گریل شده سرو کنید.
برنج با نخود سبز در کنار این غذا بسیار خوش مزه می شود.

نی نی بان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *