دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید

طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید

مواد لازم برای هشت برش

آرد: یک و نیم پیمانه

شکر: چهار قاشق سوپخوری

نمک: یک پینچ

کره سرد خرد شده: ۶۰ گرم

باترمیک: ۳/۴ پیمانه

جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودرکاکائو الک شده: نصف پیمانه

شکلات چیپسی: ۱/۳ پیمانه

فندق تست و خرد شده: ۱/۳ پیمانه

بیکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری

اسکن شکلات و فندق

فر را با حرارت ۱۸۰ سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک می‌کنیم. کره را با کمک چنگال به خورد آرد می‌دهیم تا بافتی شبیه خرده نان پیدا کند. اصلا از دست استفاده نمی‌کنیم. شکلات چیپسی و فندق را افزوده و مخلوط می‌کنیم. وسط مواد، گودالی ایجاد کرده باترمیک را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیر چسبناکی حاصل شود.

روی سطح آردپاشی شده خمیر را در حد چند ثانیه ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود و شکل بگیرد. روی سینی فر را کاغذ می‌اندازیم. روی سطح آرد‌پاشی، خمیر را به صورت دایره‌ای به قطر ۵/۲سانتی‌متری پهن نموده و با چاقوی تیزی آن را به هشت برش مثلثی شکل، تقسیم می‌کنیم. برش‌ها را نزدیک هم در سینی فر چیده و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌پزیم تا زمانی که وقتی روی نان ضربه می‌زنیم، به نظر تو خالی بیایند. روی آنها پودر کاکائو پاشیده و سرو می‌کنیم.

نکات

اگر طعم تلخ را نمیپسندید، ۱/۴پیمانه از پودر کاکائو را کم کرده و ۱/۴پیمانه به میزان آرد، اضافه کنید.

کره حتما سرد باشد.

برای مخلوط کردن کره با آرد و همچنین مواد دیگر، فقط از چنگال استفاده شود.

برای تهیه باترمیلک در یک پیمانه اندازهگیری، یک قاشق چایخوری سرکه سفید ریخته، روی آن شیر بریزید تا ۳/۴ پیمانه پر شود، سپس هم بزنید. بعد از چند دقیقه باترمیلک حاضر است.

منبع :یاس گروپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *