دسته‌ها
آموزش سفره آرایی

آموزش تصویری گل پیازچه برای تزیین سالاد

آموزش تزیین سالاد و غذا با گل های پیازچه

 

مرحله ۱- پیازچه های شسته را چند ساعت در آب سرد قرار دهید

مرحله ۲- برگها را در انتهای ساقه جدا کنید ریشه پیاز را هم از انتها ببرید

مرحله ۳- با یه چاقوی تیز پیازچه ها را از سمت ساقه برش دهید

گل های آماده را برای تزیین غذا یا سالاد می تونین استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *