دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لیموناد قرمز با توت فرنگی

جشن های خود را با نوشیدنی های طبیعی و میوه ای تازه شروع کنید.لیموناد قرمز با تمشک

مناسب برای :۸ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱۵ دقیقه

 

در دستور اصلی این نوشیدنی، از بلوبری استفاده شده که به‌دلیل عدم دسترسی در ایران با زغال‌اخته بدون هسته جایگزین شده است.

به‌جای تمشک می‌توانید از شاتوت استفاده کنید.

مواد لازم:

تمشک

۱۵۰ گرم

زغال اخته

۱۲۵ گرم

توت فرنگی

۱۲۵ گرم

سیب گلاب

۱ عدد

نعناع تازه

۸ برگ

لیموناد خنک

۷۵۰ میلی‌لیتر

آب انگور خنک

۷۵۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه:

  1. تمشک را کمی گرم کنید تا نرم شده و آب خود را پس دهد.
  2. سر توت‌فرنگی را بگیرید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب‌نمک و سرکه خیس کنید که خوب تمیز و ضدعفونی شود؛ سپس آبکش کرده و به تکه‌های باریک خرد کنید.
  3. زغال‌اخته‌ها را شسته و هسته آن‌ها را بگیرید. مهم نیست که له شوند؛ چون رنگ و طعم خود را به نوشیدنی می‌دهند.
  4. هسته‌های سیب را در بیاورید، به‌صورت تکه‌های باریک خرد کنید.
  5. برگ‌های نعناع را با دست به دو یا سه‌ تکه تقسیم کنید.
  6. با استفاده از چنگال، تمشک‌ها را در کاسه‌ای له کنید و به تنگ آب منتقل کنید. زغال اخته، توت فرنگی، نعناع، ۳ پیمانه لیموناد و ۳ پیمانه آب انگور را به آن افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. نوشیدنی شما آماده سرو است.    
  7. منبع:پارسه گرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *