دسته‌ها
آموزش دسر

طرز تهیه باسلوق هندوانه

 
باسلوق هندوانه 
مواد لازم

نشاسته ۲ لیوان
شکر ۱لیوان (مقدار شکرو میتونین بیشتر کنین این باسلوق شیرینیش ملایمه)
اب ۳ لیوان
گلاب ۱/۲لیوان
گردو ۱ لیوان به دلخواه
پودر نارگیل
کره ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

نشاسته رو میریزیم داخل ظرف و اب رو بهش اضافه میکنیم و بعد شکر رو اضافه میکنم وبعد میزاریم رو حرارت رو شعله ملایم و مداوم همش میزنیم تا خودشو بگیره
وقتی موادتون جمع شد گلاب و کره رو اضافه کنین وقتی اضافه کردین یه مقدار همش بزنین تا باسلوق از ظرف جدا بشه وقتی از ظرف جدا شد باسلوق امادست
خوب تو این مرحله میتونین باسلوقاتونو شکل بیرونی یا رولی که وسطش گردو بریزین 

حالا برای اینکه شکل هندونه بشه موادتونو به ۳ قسمت تقسیم کنین یه قسمت کم برای قسمت سفید هندوانه یه قسمت بیشتر از سفید کنار بزارید برای سبز ومقدار بیشترو برای قرمز.حالا سبزو قرمز رو رنگ خوراکی اضافه کنید


اول رنگ سبزو با وردنه صاف کنین برای زیر کارتون هم میتونین پودر نارگیل استفاده کنین هم پودر نشاسته من از پودر نشاسته استفاده کردم


مرحله بعد باید سفیدو صاف کنین با وردنه روی سبز بزارین حالا قرمزو بردارین تو دستتون  استوانه ای کنین خیلی راحت تو دستتون فرم میگیره بعد بزارین وسط دو تا قبلی و رولش کنین .با فویل یا پلاستیک بپیچین یه مقدار نشاسه یا پودر نارگیل بزنین تا به پلاستیک نچسبه بعد سرد شدن برش بزنین

اینم باسلوق هندوانه

منبع :شوروشیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *