دسته‌ها
گیاهان دارویی

خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها

دانشمندان می‌گویند خوردن هر چه بیشتر سبزی‌ها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، مو و پوست شفاف‌تری درست می‌کند و درحالی‌که انرژی شما را بالا می‌برد، وزنتان را پایین می‌آورد.
، گشنیز سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به همین دلیل، اگر روغن برگ آن را به غذاهای دیگر بزنید، مانع از خراب شدن آن‌ها می‌شود یا خرابی‌شان را عقب می‌اندازد. برگ گشنیز هم‌چنین ویژگی‌های آنتی باکتریال دارد. علاوه بر این، به‌عنوان تصفیه‌کننده طبیعی آب، روی آن تحقیق‌شده است.
خوردن آن باعث می‌شود غذایتان بدون اینکه نمک، چربی یا کالری بیش‌تری بگیرد، طعم متفاوتی پیدا کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *