طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
ژلاتین ۲۵ گرم |
آب سبزیجات ۱ فنجان (یا آب مرغ) |
سیب زمینی ۱ فنجان (آب پز، خرد شده) |
هویج ۱ فنجان (بخار پز، خرد شده) |
نخود شیرین ۴۵۰ گرم |
ذرت نصف فنجان |
سس مایونز ۶ قاشق سوپخوری |
خامه ترش ۳ قاشق سوپخوری |
نمک طبق دائقه |
فلفل طبق دائقه |
گوجه فرنگی برای تزئین |
گشنیز برای تزئین |
۱٫ در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
۲٫ در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
۳٫ مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع :سوران