هنرمندان ایرانی كه با هم ازدواج كرده‎اند    عکس نازنین بیاتی           

دسته بندی
تبلیغات
خیریه همت

تبلیغات

 


دریچه

پیشنهاد سردبیر

بیشتر »

سس سیر خانگی خوشمزه|طرز تهیه سس سیر


Spread the love

سس سیر انتخاب عالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیر چاشنی است که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که درترکیبات دارد .

در زیر می توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید.


Spread the love

به گزارش رسانه 7: <article id=”post-67397″ data-posturl=”http://namnak.com/دستور-تهیه-سس-سیر-خانگی.p67397″ data-posttitle=”4 دستور عالی برای تهیه سس سیر خانگی خوشمزه”>

سس سیر انتخاب عالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیر چاشنی است که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که درترکیبات دارد .

در زیر می توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید.

همچنین سه روش بسیار اشتها آور دیگر هم وجود دارد.سس سیر خانگی

سس سیر خانگی

سس سیر خانگی

طرز تهیه سس سیر خانگی

در زیر دستور تهیه سس سیر مایونز متداول وجود دارد. به خاطر طعم تند آن است . نه تنها به عنوان پیش غذا مصرف می شود، بلکه سسی خوب برای گوشت، ماهی و سبزیجات است.
مواد لازم
  • مقداری نمک
  • ۱عدد تخم مرغ ( ۲۵ گرم )
  • فلفل ( به سلیقه )
  • ۶حبه سیر ( ۱۰۰ گرم )
  • ۱فنجان روغن ( ۱۵۰ میلی لیتر )
  • نصف لیمو فشرده ( ۵۰ میلی لیتر )
  • ۱/۴قاشق چای خوری خردل ( ۳ گرم )
  • ۱/۴قاشق چایخوری فلفل قرمز ( ۳ گرم

نحوه آمادگی :

سیر را پوست و له کنید .
عصاره لیمو ترش را اضافه کرده و ترکیب کنید.
در حالی که هم میزنید، تخم مرغ و ( خردل، فلفل و نمک ) را اضافه کنید.
روغن را اضافه کنید تا بافت مایونز بدست آید.
سس را با بیسکوییت، نان نرم و یا نان برشته، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.
 
سس سیر کبابی

سس سیر کباب شده

طرز تهیه :
دستور پخت سس خانگی دیگری است. سیر سرخ شده طعم بهتری از ” پخته شده ” آن می دهد و با تخم مرغ تهیه نمی شود. با سیب زمینی های سرخ شده و به عنوان سس برای هر نوع پروتیین یا گیاهی خوب است
مواد اولیه :
پیازچه به عنوان تزیین ،نمک و فلفل به مقدار لازم ،۱فنجان خامه ترش ،۲عدد بوته سیر ،نصف فنجان روغن زیتون

نحوه آمادگی سس سیر کباب شده :

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
با چاقو، قسمت پایین سیر را ببرید و حبه سیر را بدون پوست کردن رها کنید
نمک و روغن را به سیر بزنید و با فویل آلومینیومی بپیچید
سیر را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، تا زمانی که سفت شوند ، کباب کنید.
بگذارید خنک شوند بعد پوست کنید.
 
تمام مواد تشکیل دهنده به جز پیازچه را هم بزنید تا خامه ای شود.
در آخر پیازچه را تکه تکه کنید و به عنوان تزیین استفاده کنید.
درظرف سوپ خوری بریزید و با بیسکوییت، نان قندی، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.
 
سس سیر خانگی

طرز تهیه سس ماست ، سیر خانگی

به خاطر بوی ترش ماست که از ماست می اید خوش مزه است . این دستور از مایونز سنتی سالم تر است.

مواد لازم برای سس ماست

  • ۴حبه سیر خورده ( ۵۰ گرم )
  • ماست طعم دارطبیعی، ( ۱۵۰ گرم )
  • عصاره ی لیمو ( ۵۰ گرم )
  • جعفری بنا به سلیقه

نحوه آمادگی سس ماست:

سیر را با مخلوط کن له کنید و عصاره لیمو ترش را اضافه کنید.
ماست را و میکس اضافه کنید.
در آخر جعفری را خرد کنید
داخل ظرف سوپ خوری بریزید و با نان تست و چیزهای دیگر بخورید.
 
سس سیر بشامل

طرز تهیه سس سیر بشامل

اساس این سس بشامل است. آماده سازی با سیر باعث ایجاد مخلوطی نرم با طعم قوی تر می شود. انتخاب عالی است، که روی سیب زمینی و غذاهای داغ بریزید.

مواد لازم

  • ۶حبه سیر ( ۱۰۰ گرم )
  • ۱عدد زرده تخم ( ۱۰ گرم )
  • نمک و فلفل ( برای طعم )
  • ۱فنجان شیر ( ۲۰۰ میلی لیتر )
  • ۲قاشق سوپ خوری کره ( ۲۰ گرم )
  • ۱قاشق سوپ خوری آرد گندم ( ۱۰ گرم )
  • ۳۰۰میلی لیتر روغن زیتون ( یک و نیم فنجان )

نحوه آمادگی سس سیر بشامل :

سیر را تا جایی که ممکن است ببرید.
کره را در ماهی تابه با حرارت کم ذوب کنید.
آرد و سیر را اضافه کنید. مهم است آرد بخوبی مخلوط شود، تا طعم خامی ندهد.
شیر را به هنگام مخلوط کردن همه چیز اضافه کنید و مطمئن شوید که هیچ تکه ای وجود ندارد.
حرارت را خاموش کرده و زرده ترکیب کنید؛ و خوب بزنید بگذارید سس کمی سفت شود
نمک و فلفل برای مزه دار کردن

 
 
منبع خبر :
برچسب ها :

, , , ,

تبلیغات
جدیدترین مطالب
تازه های آموزش
عکس|جدید
تازه های آشپزی
تازه های خبر
تازه های بازار
تازه های روانشناسی
تازه های سرگرمی
جدیدترین اس ام اس و پیامک
تازه های سلامت
تازه های علمی
مدل و مد لباس|جدید
کامپیوتر و اینترنت|جدید
کودکان و والدین|جدید
گردشگری+جدید
جدیدترین مطالب