رسانه ۷شیرینی مربایی یک شیرینی بسیار خوشمزه میباشد که به اسم شیرینی مشهدی و آلمانی نیز مشهور میباشد این شیرین خوشمزه مناسب برای عید میباشد و به دلیل فرم قشنگش میشه با طرح قلب برای روز عشق نیز استفاده شود
مواد لازم شیرینی مربایی :
آرد سفید : ۲۵۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده : ۱۲۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
نمک : ۱/۸ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
مارمالاد : به مقدار لازم ( برای طرح قلب بهتره قر مز باشه )
طرز تهیه شیرینی مربایی :
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر تقریبا ۳ دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا پوک شود
حال تخم مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم و بعد وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حال آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به ارامی به مخلوط کره و شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم تا جایی که به یک خمیر نرم دست پیدا کنیم این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و همون قدر که زیاد چسبنده نباشد و به راحتی قالب بخوره کافیه و بهتره این مواد را در داخل سلفون بپبچبد و به مدت یک ساعت بگذارید داخل یخچال استراحت کند
حال خمیر را بیرون آورده و و با کمک وردنه خمیر را به قطر سه یا چهار سانت پهن کنید
حال زمان قالب زدن میرسه که من به خاطر اینکه میخوام مناسب برای روز عشق باشه با دو تا قالب قلب کوچک و بزرگ کار میکنم شما میتونی از هر قالبی استفاده کنید
اگر میخواهید مثل من یک طرف شیرینتون خالی یاشه یک نصف قلب ها را کامل قالب بزنید و برای نصف دیگه قلب ها یک قلب کوچک با کمک قالب قلب کوچک از وسط قلب ها در بیارید و درون سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید حواستون باشه زمان انتقال قلب های قالب خورده به سینی فر فرم اون بهم نخوره باید خیلی اروم این کار را انجام بدین
و سینی را داخل فر که با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم بهتره بین کار نگاهی به شیرین بندازین اگر زودتر پخته بود میتونین بردارین و هنگامی که زمان پخت تمام شد سینی را بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود و اگر دوست دارید روی شیرین ها پودر قند یا پودر نارگیل بپاشید قبل از ریختن مارمالاد این کار را انجام دهید و سپس بین بیسکوییت ها مارمالاد بریزید و و روی هم بگذارید
شیرین مربایی شما آماده هست و میتونی از یک روز عشق زیبا لدت ببرین
منبع :آش خونه