نان گوشتی مواد لازم برای خمیر : خمیر مایه ۱ ق غ اب ولرم نصف فنجان ارد ۴ لیوان اب ۲٫۵ لیوان نمک ۲٫۵ ق چ روغن مایع ۱ لیوان مواد میانی : پیاز درشت ۲ عدد روغن مایع ۴ ق غ گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم فلفل سیاه و سفید ۱ ق چ نمک […]
مواد لازم برای خمیر :
خمیر مایه ۱ ق غ
اب ولرم نصف فنجان
ارد ۴ لیوان
اب ۲٫۵ لیوان
نمک ۲٫۵ ق چ
روغن مایع ۱ لیوان
مواد میانی :
پیاز درشت ۲ عدد
روغن مایع ۴ ق غ
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
فلفل سیاه و سفید ۱ ق چ
نمک و ادویه های دلخواه
طرز تهیه :
خمیر مایه را با اب ولرم مخلوط کرده و در جای گرم میزاریم تا عمل بیاد .
مواد خشک را با هم مخلوط کرده ، در ظرف بزرگی ریخته و خمیر مایه عمل امده و اب را اضافه کرده و خمیر مون را اماده میکنیم .
خمیر را ورز داده و رش رو میپوشونیم و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدیم .
در این بین ماهی تابه را داغ کرده و پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی بشه و بعد گوشت را اضافه میکنم و تفت میدیم اخر سر هم نمک و ادویه هاش رو هم اضافه میکنیم .
خمیر مون را که حالا حجمش دو برابر شده را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم . روی میز کار را ارد پاشیده و خمیر را باز میکنیم .
روی خمیر باز شده ۵-۶ ق روغن مایع ریخته و از یک طرف شروع به رول کردن خمیر میکنیم . با چاقو خمیر را به شکل مربع برش میزنیم .
خمیر را کمی باز کرده و از مایه گوشتی روی خمیر میزاریم و طبق روایت تصویر میپیچیم .و ظرف پیرکسی را چرب کرده و رو کنار هم میچینیم .و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم .
و در فر گرم با ۱۸۰ درحه به مدت ۳۰ تا ۳۵ ذقیقه میپزیم . و با ماست و سیر سرو میکنیم .