پیده پنیری مواد لازم : اب ولرم ۲ لیوان روغن مایع ۲ ق غ خمیر مایه ۱۱ گرم ( ۱ ق م ) نمک ارد ب اندازه کافی پنیر پارمزان برای داخل پیده تخم مرغ ۱ عدد برای روی پیده طرز تهیه : خمیر مایه را نصف لیوان اب ولرم عمل اورده و تمام […]

 

پیده پنیری
[تصویر:  20140105031323_96889.JPG]

مواد لازم :
اب ولرم ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
خمیر مایه ۱۱ گرم ( ۱ ق م )
نمک
ارد ب اندازه کافی
پنیر پارمزان برای داخل پیده
تخم مرغ ۱ عدد برای روی پیده

طرز تهیه :
خمیر مایه را نصف لیوان اب ولرم عمل اورده و تمام مواد را با هم مخلوط کرده وارد را کم کم اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدیم . و ۳۵ – ۴۵ دقیقه خمیر را در جای گرمی میزاریم تا استراحت بکنه .
خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به اندازه یک بشقاب میوه خوری کوچک باز میکنیم .

[تصویر:  20140105031344_96888.JPG]
حالا پنیر را وسط خمیر گذاشته و کناره های خمیر را چین داده و جمع میکنیم .
[تصویر:  20140105031407_96887.JPG]

[تصویر:  20140105031423_96886.JPG]

[تصویر:  20140105031508_96885.JPG]

[تصویر:  20140105031523_96884.JPG]

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشونده و پیده ها رو توش میچینیم . دوباره به مدت نیم ساعت بهش استراحت میدیم . تخم مرغ را با چنگال میزنیم وروی پیده ها با برس از تخم مرغ زده و در فر گرم با ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی پیده ها طلایی بشه میپزیم .

[تصویر:  20140105031600_96883.JPG]

منبع :۱۰۰۱لذت