پیده پنیری مواد لازم : اب ولرم ۲ لیوان روغن مایع ۲ ق غ خمیر مایه ۱۱ گرم ( ۱ ق م ) نمک ارد ب اندازه کافی پنیر پارمزان برای داخل پیده تخم مرغ ۱ عدد برای روی پیده طرز تهیه : خمیر مایه را نصف لیوان اب ولرم عمل اورده و تمام […]
مواد لازم :
اب ولرم ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
خمیر مایه ۱۱ گرم ( ۱ ق م )
نمک
ارد ب اندازه کافی
پنیر پارمزان برای داخل پیده
تخم مرغ ۱ عدد برای روی پیده
طرز تهیه :
خمیر مایه را نصف لیوان اب ولرم عمل اورده و تمام مواد را با هم مخلوط کرده وارد را کم کم اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدیم . و ۳۵ – ۴۵ دقیقه خمیر را در جای گرمی میزاریم تا استراحت بکنه .
خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به اندازه یک بشقاب میوه خوری کوچک باز میکنیم .
حالا پنیر را وسط خمیر گذاشته و کناره های خمیر را چین داده و جمع میکنیم .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشونده و پیده ها رو توش میچینیم . دوباره به مدت نیم ساعت بهش استراحت میدیم . تخم مرغ را با چنگال میزنیم وروی پیده ها با برس از تخم مرغ زده و در فر گرم با ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی پیده ها طلایی بشه میپزیم .
منبع :۱۰۰۱لذت