رز تهیه آبگوشت ذرت ویژه سفره افطار

How-supply-broth-corn-for-table-break

 

طرز تهیه یک شام ساده از سبزیجات را در این دستور برایتان آورده ایم. این غذا کم کالری است. می توانید یک کاسه از آنرا به عنوان یک شام رژیمی مصرف کنیدو از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

روغن زیتون          ۲ قاشق چای خوری
پیاز                        ۱ عدد خرد شده
استاک سبزیجات  ۴ فنجان
کنسرو ذرت          ۱ قوطی
روغن کنجد            ۱/۲ قاشق چای خوری
موسیر                    ۴ عدد نازک
گشنیز خرد شده    به مقدار لازم برای سرو

 

طرز تهیه:

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.

پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا بپزد.حدود ۲ دقیقه زمان کافی است تا پیاز ها نرم شود.

استاک سبزیجات را اضافه کنید و  کنسرو ذرت ،هم ذرت ها و هم  آب آنرا به مواد اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و مواد را به جوش آورید.

بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید .روغن کنجد را بیفزایید و مقداری از  موسیر خرد شده را نیز اضافه کنید.

یک دقیقه این ترکیب را بجوشانیدو سپس می توانید آنرا از روی حرارت بردارید.

در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید.