آموزش تزئین خرمای مجلسی افطاری بامیه خرما خرمای مجلسی زولبیا زولبیا بامیه ماه رمضان
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
اگر می خواهید سفره افطارتان تزیین متفاوتی داشته باشد، می توانید خرما را به این شکل تهیه کنید.
مواد لازم:
کره…………………………..۹۰ گرم
شکر…………………………یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ……………..۲ عدد
وانیل…………………………کمی
شیر………………………….یک چهارم پیمانه
آرد…………………………….یک و نیم پیمانه
خرما …………………………به میزان لازم
پودر پسته…………………..به میزان دلخواه ( اختیاری)
طرز تهیه:
۱- شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم.
۲- ۱ زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۳- شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
Click this bar to view the full image. |
۴- خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.
Click this bar to view the full image. |
۵- برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.
Click this bar to view the full image. |
۶- روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.
Click this bar to view the full image. |
۷- خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.