در این بخش از آشپزی رسانه ۷ روش پخت حلوای خوشمزه با خرما برای مجالس ایام فاطمیه را برای شما آماده کردیم.

طرز تهیه حلوا با خرما

طرز تهیه حلوا با خرما

مواد لازم :

۷۵۰ گرم خرما
۵۰۰ گرم آرد
۲۵۰ گرم گردو کوبیده شده
۲۵۰ گرم کره یا روغن جامد
یک فنجان پودر قند

طرز تهیه حلوا با خرما:

هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد .

سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید .

نکات تغذیه ای :

برخی از خواص خرما عبارتند از :

۱- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است .

۲- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است .

۳- خرما غذایی است که هضمش آسان است .

۴-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد .

۵ – خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند .

این حلوا دارای ۶۹۶۲ کالری است که اگر توسط ۱۰ نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، ۲/۶۹۶ کالری خواهد بود .