در این بخش از آشپزی رسانه ۷ روش پخت حلوای خوشمزه با خرما برای مجالس ایام فاطمیه را برای شما آماده کردیم.
مواد لازم :
۷۵۰ گرم | خرما |
۵۰۰ گرم | آرد |
۲۵۰ گرم | گردو کوبیده شده |
۲۵۰ گرم | کره یا روغن جامد |
یک فنجان | پودر قند |
طرز تهیه حلوا با خرما:
هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد .
سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید .
نکات تغذیه ای :
برخی از خواص خرما عبارتند از :
۱- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است .
۲- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است .
۳- خرما غذایی است که هضمش آسان است .
۴-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد .
۵ – خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند .
این حلوا دارای ۶۹۶۲ کالری است که اگر توسط ۱۰ نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، ۲/۶۹۶ کالری خواهد بود .