این دسر هم یک دسر عربیه دیگس که در خوزستان در ماه مبارک رمضان تهیه میشه طرز تهیه این دسر خوش عطر و خوشمزه رومیتونید در ادامه مطلب ببینید ادامه مطلب : مواد لازم ورمیشل:یک بسته شکر:۱و دو سوم پیمانه گلاب: سه قاشق غذاخوری هل کوبیده: به مقدار لازم (حدودا نصف قاشق چایخوری) آب زعفران […]
این دسر هم یک دسر عربیه دیگس که در خوزستان در ماه مبارک رمضان تهیه میشه
طرز تهیه این دسر خوش عطر و خوشمزه رومیتونید در ادامه مطلب ببینید
ادامه مطلب :
مواد لازم
ورمیشل:یک بسته
شکر:۱و دو سوم پیمانه
گلاب: سه قاشق غذاخوری
هل کوبیده: به مقدار لازم (حدودا نصف قاشق چایخوری)
آب زعفران غلیظ :۱/۳ لیوان
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ورمیشل را درون آب جوش بر روی گاز ریخته و سپس در حالیکه هنوز نرم نشده(حدودا ۵ دقیقه) آن را آبکش می کنیم
سپس کمی روغن ته قابلمه ریخته و ورمیشل آبکش شده را درون آن قرار داده و زعفران و شکر و هل و
گلاب و مقدار کمی روغن روی آن می ریزیم و با هم مخلوط میکنیم و سپس آن را بر روی اجاق گاز قرار
داده و میگذاریم تقریبا به مدت ١۵ الی ٢٠ دقیقه دم بکشد
حالا میتونین نوش جان کنین