طرز تهیه سالاد کلم بنفش مخصوص کریسمس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر روغن زیتون ۱۰۰ میلی لیتر عسل ۱ قاشق چایخوری پیاز قرمز نصف پیاز خردل ۱ قاشق چایخوری کرنبری ۱ فنجان- ۱۰۰ گرم (تازه. یا ذغال اخته) گردو ۱۰۰ گرم (کمی بو داده، خرد شده) خرما ۱۵ عدد (خرد […]
طرز تهیه سالاد کلم بنفش مخصوص کریسمس
مواد اولیه :
روغن زیتون ۱۰۰ میلی لیتر |
عسل ۱ قاشق چایخوری |
پیاز قرمز نصف پیاز |
خردل ۱ قاشق چایخوری |
کرنبری ۱ فنجان- ۱۰۰ گرم (تازه. یا ذغال اخته) |
گردو ۱۰۰ گرم (کمی بو داده، خرد شده) |
خرما ۱۵ عدد (خرد شده) |
سیب قرمز ۲ تا ۳ عدد (ریز خرد شده) |
سبزیجات ۱ فنجان (ریحان، نعنا، جعفری. خرد شده و مخلوط شده) |
کلم بنفش ۱ عدد کوچک – حدود ۱ کیلوگرم |
نمک یک نوک انگشت |
فلفل سیاه یک نوک انگشت (تازه) |
کلم بنفش را تا حد ممکن ریز خرد کنید. از غذا ساز یا چاقوی خیلی تیز استفاده کنید.
در یک مخلوط کن کرنبری، خردل، عسل، پیاز، روغن زیتون و نمک و فلفل را مخلوط کنید تا حالت خامه ای و یکدست پیدا کنند.
سس را به کلم اضافه کنید. باقی مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
مقداری مغز و سبزی برای روی سالاد کنار بگذارید و آن را سرو کنید.