طرز تهیه سالاد لوبیای کریسمس آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر کنسرو لوبیا ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد (فلفل دلمه ای قرمز متوسط – بدون هسته و خرد شده) فلفل دلمه ای ۱ عدد (فلفل دلمه ای سبز متوسط – بدون هسته […]
طرز تهیه سالاد لوبیای کریسمس
مواد اولیه :
کنسرو لوبیا ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد (فلفل دلمه ای قرمز متوسط – بدون هسته و خرد شده) |
فلفل دلمه ای ۱ عدد (فلفل دلمه ای سبز متوسط – بدون هسته و خرد شده) |
پیازچه ۳ عدد (خرد شده) |
آب پرتقال ۱/۲ فنجان |
سرکه ۱/۳ فنجان |
ریحان ۱ قاشق غذاخوری (خشک شده) |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، لوبیا، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و پیازچه را مخلوط کنید.
سپس آب پرتقال، سرکه، ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده، مجددا هم بزنید تا مخلوط شوند.
میتوانید بلافاصله سرو کنید و یا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا طعم مواد به خورد هم برود.
همچنین میتوانید یک روز قبل از سرو، تهیه کنید.