طرز تهیه باقلوا ترکیه ای آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۱۰ نفر تخم مرغ ۳عدد کره ۲۰۰گرم گردو نیم کیلو (مغز) نمک به میزان لازم آرد به میزان لازم آرد نشاسته به میزان لازم شیر ۱پیمانه روغن ۱پیمانه مواد شهد : آب ۲ونیم پیمانه شکر […]
طرز تهیه باقلوا ترکیه ای
مواد اولیه :
تخم مرغ ۳عدد |
کره ۲۰۰گرم |
گردو نیم کیلو (مغز) |
نمک به میزان لازم |
آرد به میزان لازم |
آرد نشاسته به میزان لازم |
شیر ۱پیمانه |
روغن ۱پیمانه |
مواد شهد :
آب ۲ونیم پیمانه |
شکر ۴پیمانه |
لیمو ۱عدد (کوچک) |
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب تخممرغ، شیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده، آرد را کمکم به مواد افزوده و با دست ورز میدهیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود. خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم کرده و با وردنه کمی آنها را باز میکنیم(برای باز کردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده میکنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز میکنیم. خمیر را در سینی فر که قبلا چرب کردهایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن میکنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار میدهیم. خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد کره را آب کرده و روی باقلوا میریزیم. سینی باقلواها را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تا زمانی که طلایی شوند قرار داده و وقتی که آماده شدند، شهد را که قبلا تهیه کرده و کمی سرد شده است، روی باقلواها میریزیم تا شهد کاملا به خورد آنها برود.
طرز تهیه شهد:
برای این کار آب را به جوش می آوریم و شکر را داخل آن کاملا حل میکنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن کاملا میچکانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا کند.
نکات:
۱)منظور ما از لیمو لیموی کوچک و سبز است.
۲)میتوانید از مغزهای دلخواه برای بین این باقلوا استفاده کنید.
۳)بهتر است برای ریختن شیره باقلوا سرد و شیره کمی داغ باشد.
۴)دقت داشته باشید شیره شما خیلی شل و خیلی سفت نباشد.