روش ۱٫ شکلات سفید : ابتدا شکلات سفید را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم و درون کیسه ای بریزید سپس سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید. روش ۲٫ قهوه : می توان قهوه را با کف دست و کمی فشار ، روی خامه چسباند. می توان […]
روش ۱٫ شکلات سفید :
ابتدا شکلات سفید را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم و درون کیسه ای بریزید سپس سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.
روش ۲٫ قهوه :
می توان قهوه را با کف دست و کمی فشار ، روی خامه چسباند.
می توان از شابلون هم استفاده کرد :
روش ۳٫ ابتدا شکلات را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم
سپس آنرا روی سطح چرب خنک مانند شکل زیر پخش می کنیم
و بعد با کارد می بریم و لوله می کنیم و از آن برای تزئین استفاده می کنیم.
منبع:آکا