کیک کدو حلوایی مواد لازم:شکر سفید یا قهوه ای ۲۵۰ گرم روغن مایع […]
روغن مایع ۱ پیمانه
ماست ۳ ق س
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳۰۰گرم
بیکینگ پودر ۳ ق چ
دارچین ۱ دوم ق چ
نمک ۱ هشتم ق چ
جوز هندی ۱ چهارم ق چ
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
کدو حلوایی پخته و پوره شده ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی و خرد میکنیم و با ۱ لیوان آب با حرارت کم میزاریم تا بپزه.
بعد از پخت با یه قاشق پوستشو می کنیم.
بعد با پشت قاشق کدو ها رو له می کنیم و می زاریم تا خنک بشه.
شکر و به همراه ماست و روغن تو کاسه می ریزیم.
با همزن می زنیم تا یکدست بشه.
تخم مرغ و یکی یکی اضافه می کنیم به همراه وانیل(تو دستور اصلی وانیل نبود اگه خواستین بریزین).
با همزن می زنیم تا کف کنه…
تمام مواد خشک و با آرد مخلوط و الک می کنیم و در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم.
همزمان با آرد پوره ی کدو حلوایی و هم اضافه می کنیم.
در آخر گردو و اضافه می کنیم.
مواد تو قالب چرب و آرد پاشی شده می ریزیم.
و قالبو تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.