کاپ کیک با شکلات سفید مواد لازم : پنیر خامهای لطیف شده پودر کیک مخلوط شیر روغن گیاهی تخم مرغ قطعات شکلات سفید قنادی با شکلات و کره یا قطعات کوچک شکلات سفید روش تهیه : فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت پیشگرم کنید. فنجانهای مافین را بچینید. در یک ظرف پنیر خامهای را با […]
کاپ کیک با شکلات سفید
فنجانهای مافین را بچینید.
در یک ظرف پنیر خامهای را با همزن برقی هم بزنید تا به صورت پف کرده و نرم در بیاید.
پودر مخلوط کیک، تخم مرغ، شیر و روغن را اضافه کنید.
با سرعت متوسط برای دو دقیقه به هم زدن ادامه بدهید.
گوشههای ظرف را هم به خوبی هم بزنید.
شکلات سفید را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
با قاشق خمیر را در فنجانها بریزید و هرکدام را تا ۳/۴ پر کنید.
به مدت ۲۰ دقیقه برای فنجانهای بزرگتر و ۱۴ دقیقه برای کوچکترها در فر قرار دهید.
کاپ کیکها را به مدت ده دقیقه خنک کنید و از فنجان مافین جدا کنید. سپس آنها را کاملا خنک کنید.
دونات های حاضری سوراخدار
با دست و دل بازی خامهی شیرینی پزی را روی کاپ کیکها بمالید.
در صورتی که لازم است کاغذ کاپ کیکهای کوچک را بردارید و آنها را به صورت وارونه روی کاپ کیکهای بزرگ قرار دهید.
روی همهی کاپ کیکهای کوچک خامه بریزید و روی هرکدام یک دونات سوراخدار قرار دهید.
در هر جایی که نامتعادل است از خامه استفاده کنید.