طرز تهیه تارت پنیر فلفلی در عصرهای زمستانی از خوردن این تارت پنیر فلفلی لذت ببرید. مواد اولیه : برای ۱۰ نفر خمیر پای : ۲ ورقه فلفل سبز : ۱۱۵ گرم (خرد شده) پنیر چدار : ۱۱۵ گرم (رنده شده) پنیر مونتری جک : ۱۱۵ گرم (رنده شده) فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای […]

طرز تهیه تارت پنیر فلفلی

طرز تهیه تارت پنیر فلفلی
در عصرهای زمستانی از خوردن این تارت پنیر فلفلی لذت ببرید.
مواد اولیه : برای ۱۰ نفر
خمیر پای : ۲ ورقه
فلفل سبز : ۱۱۵ گرم (خرد شده)
پنیر چدار : ۱۱۵ گرم (رنده شده)
پنیر مونتری جک : ۱۱۵ گرم (رنده شده)
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه ترش : به مقدار لازم
سس سالسا : به مقدار لازم
طرز تهیه :
خمیر های پای را داخل قالب پیتزا یا قالب تارت قرار دهید و روی آن فلفل سبز، پنیر چدار و پنیر مونتری جک را پراکنده کنید و روی آن خمیر پای دیگر را قرار دهید و لبه های آن را به وسیله چنگال ببندید.
روی آن فلفل سیاه را پراکنده کنید و داخل فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا برشته و طلایی شود و بعد بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود و بعد مثل پیتزا برش داده و با سالسا و خامه ترش سرو کنید.
منبع :سیمرغ