کانفتی باعث میشه یه کرانچ به این بیسکویت نرم اضافه بشه که ترکیب طعمی مناسبیه.

طرز تهیه بیسکویت چیز کیک کانفتی برای عید نوروز

با این اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد بیسکویت خواهید داشت. این بیسکویتها در ظرف در بسته در یخچال تا هفته ها به خوبی عمر میکنند.
مواد لازم :
کره : ۱۵۰ گرم
شکر : سه چهارم لیوان
پنیر خامه ای : ۱۲۰ گرم
وانیل : ۱ ق چ
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۲ و نیم لیوان
کانفتی : ۱ ق غ
کانفتی برای تزئین
طرز تهیه :
کره و شکر رو به خوبی با همزن برقی مخلوط میکنیم.
بیسکویت عید نوروز

بیسکویت عید نوروز

پنیرخامه ای و وانیل و تخم مرغ رو اضافه کرده و باز خیلی خوب هم میزنیم.

بیسکویت عید نوروز

آرد رو در چند مرحله اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
کانفتی رو اضافه میکنیم.
بیسکویت عید نوروز

بیسکویت عید نوروز

حالا با یک قاشق بستنی زنی یک اسکوپ از خمیر برداشته و کف دستمون قرار میدیم.
خمیر رو در ظرف کانفتی فرو میبریم تا روی بیسکویتها کاملا با کانفتی پوشانده بشه.
بیسکویتها رو با فاصله دونه دونه روی کاغذ روغنی قرار میدیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
فر رو از ده دقیقه قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
سینی رو در فر میذاریم به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه.
نیازی نیست که بیسکویتها تغییر رنگ بدن.
سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم بیسکویتها سرد بشن.
هر چند که ماها نمیتونیم جلوی خودمون رو بگیریم و حتما باید داغ داغ هم بیسکویت گاز بزنیم ولی این بیسکویتها خوشمزه تر خواهند بود اگر ابتدا در یخچال سرد بشن.
پس بعد از اینکه بیسکویتها خنک شدن میذاریمشون توی یخچال و بعد سرو میکنیم.
با این اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد بیسکویت خواهید داشت.
این بیسکویتها در ظرف در بسته در یخچال تا هفته ها به خوبی عمر میکنند.
طعم پنیر خامه ای باعث تمایز این بیسکویت از سایر بیسکویتها میشه.
بیسکویت بافت منحصر به فردی داره که باز دلیلش همون پنیره است.
کانفتی باعث میشه یه کرانچ به این بیسکویت نرم اضافه بشه که ترکیب طعمی مناسبیه.
منبع :سیمرغ