طرز تهیه شیرینی فندقی نعل اسبی برای نوروز

طرز تهیه شیرینی فندقی نعل اسبی برای نوروز

طرز تهیه شیرینی فندقی نعل اسبی برای نوروز
با این میزان و اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد شیرینی خواهید داشت. ولی میتونید شیرینی رو کوچکتر بگیرید که مقرون به صرفه تر باشه.
مواد لازم :
آرد : یک و یک چهارم لیوان
فندق : ۱۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف ق چ
شکر : دو سوم لیوان
طرز تهیه :
برای شیرینی فندقی من میزان شکر رو متناسب با طعم شکلات و فندق تنظیم کردم.
باز برای سهولت کار ابتدا آرد و فندقها و شکر رو در بلندر میریزیم و با هم آسیاب میکنیم.
تخم مرغ و وانیل و کره خورد شده رو اضافه میکنیم.
تکرار میکنم: کره باید سرد باشه.
ظرف یک دقیقه خمیر ما شکل میگیره.
چون خمیر اندکی سفته در انتها با یک قاشق به خوبی همش بزنید.
باز خمیر رو به اندازه یک گردو کف دست گرد کرده و بعد روی سطح کار به سایز انگشتی در میاریم.
با کارد سر و ته خمیرها رو برش میزنیم که صاف باشند.
(اینطوری بعد از فرو بردن یرینی ها در شکلات شما شیرینی های شیک تری خواهید داشت)
شیرینی رو روی کاغذ روغنی قرار میدیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
فر رو از ۱۰ دقیقه قبل روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم.
سینی رو در فر میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه.
از فر خارج کرده و اجازه میدیم سرد بشن.
شیرینی در فر اندکی پف میکنه و ترد میشه اما تغییر شکل آنچنانی نمیده. نیازی هم نیست که تغییر رنگ بده (مگر اینکه خودتون مایل باشید شیرینی هاتون برشته‌تر بشن. من معمولا یک سینی شیرینی رو همیشه برشته‌تر برمیدارم. ذائقه‌ها متفاوتند)
شکلات رو ذوب میکنیم.
دو سر نعلها رو توی شکلات فرو ببرید.
من طبق معمول از شکلات تلخ با درصد بالا استفاده کردم. طعم شیرینی رو خوشایند میکنه.
با این میزان و اندازه ها شما حدود ۱۸ عدد شیرینی خواهید داشت. ولی میتونید شیرینی رو کوچکتر بگیرید که مقرون به صرفه تر باشه.


این شیرینی هم در ظرف در بسته در یخچال تا هفته‌ها به خوبی باقی خواهد ماند. البته اگر بماند!
ازش لذت ببرید.
منبع :سیمرغ