شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید …. مواد لازم : زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد روغن مایع : ۱ قاشق مربا خوری گردوی […]

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید ….
مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد
روغن مایع : ۱ قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده : ۱۵۰ گرم
شکرآسیاب شده : ۱ پیمانه
آرد سفید : ۱ قاشق غذاخوری
هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید.
سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
 منبع :سیمرغ