مواد لازم برای ۵ نفر : بیسکویت  ۲ بسته خامه   ۲۰۰ گرم  ارده  ۲۰۰ گرم عسل  ۱۵۰ گرم کره  ۱۰۰ گرم گردو نگینی شده  ۱۰۰ گرم طرز تهیه : بیسکویت را  در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده   مان را میریزیم من از حلوا ارده […]

طرز تهیه کیک ارده

مواد لازم برای ۵ نفر :
بیسکویت  ۲ بسته
خامه   ۲۰۰ گرم
 ارده  ۲۰۰ گرم
عسل  ۱۵۰ گرم
کره  ۱۰۰ گرم
گردو نگینی شده  ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
بیسکویت را  در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده   مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم.

مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم.

کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم ۱ ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. من روی آن یک خورده شکلات ریختم با مغزها تزینش کردم .
* این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .

منبع :پرشین وی