اقتصاد ایران: گروهی از محققان بیمارستان “جانز هاپکینز” با استفاده زیرکانه از یک نشان که برای موقعیت‌یابی پرستاران در بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد، توانستند میزان عمل به توصیه اقدام به پیاده‌روی توسط بیماران پس از انجام عمل جراحی را مورد نظارت قرار دهند. به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از نیو اطلس، وقتی کسی در […]

اقتصاد ایران: گروهی از محققان بیمارستان “جانز هاپکینز” با استفاده زیرکانه از یک نشان که برای موقعیت‌یابی پرستاران در بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد، توانستند میزان عمل به توصیه اقدام به پیاده‌روی توسط بیماران پس از انجام عمل جراحی را مورد نظارت قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از نیو اطلس، وقتی کسی در حال بهبودی پس از پشت سر گذاشتن یک عمل جراحی است، معمولاً به وی توصیه می‌شود که به پیاده روی در راهروهای بیمارستان اقدام کند. دانشمندان اکنون دریافته‌اند که با استفاده نوآورانه از یک دستگاه موجود می‌توان مشخص کرد که بیماران به چه میزان به این توصیه توجه می‌کنند.

پرستاران در بسیاری از بیمارستان‌ها دارای نشان‌هایی هستند که پرتوهای نور مادون قرمز ساطع می‌کنند و این امواج توسط حسگرهای کار گذاشته شده در سقف کل ساختمان تشخیص داده می‌شوند. به این ترتیب، این امکان وجود دارد که پزشکان یا سایر کادر درمان همیشه از موقعیت مکانی آنها اطلاع داشته باشند.

گروهی در بیمارستان “جانز هاپکینز” به رهبری دکتر “آنتونی روزن” تصمیم گرفته‌اند که از همین فناوری برای ردیابی تعداد دفعات، طول و سرعت پیاده‌روی‌های بعد از عمل جراحی بیماران استفاده کنند.

آنها برای این مطالعه از نشان “RTLS”(سیستم مکان یابی زنده) ساخته شده توسط شرکت “میدمارک”(Midmark) استفاده کردند و آن را روی ۱۰۰ بیمار که موافقت کردند تا در این تحقیق شرکت کنند، آزمایش کردند. اغلب این افراد مرد بودند و میانگین سنی آنها ۶۳ سال بود.

به این بیماران گفته شده بود که اتاق خود را ترک کنند و روزی سه بار در راهروها پیاده روی کنند. داده‌ها نشان داد که تنها یک چهارم از آنها این توصیه را رعایت کردند. 

علاوه بر این، تجزیه و تحلیل این داده‌ها می‌تواند در پیش‌بینی نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه بیماران، زمان مرخص شدن آنها یا نیاز به معرفی آنها به یک مرکز توانبخشی و طول مدت اقامت در بیمارستان را مفید واقع شود.