به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همایون امیرزاده، رییس مرکز روابط و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره جزئیات تخصیص بسته حمایتی دولت به اهالی نشر به دنبال شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: مصادیق کسب وکارهای حوزه فرهنگ ازجمله صنعت نشر به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی […]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همایون امیرزاده، رییس مرکز روابط و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره جزئیات تخصیص بسته حمایتی دولت به اهالی نشر به دنبال شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: مصادیق کسب وکارهای حوزه فرهنگ ازجمله صنعت نشر به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصوبه هیات دولت آمده است ودر این مصوبه رقم کلی حمایت از همه مشاغل و اصناف مشخص شده است.
وی ادامه داد: در این مصوبه دستگاههای اجرایی ملزوم به اجرای چند بند حمایتی هستند. الف ـ استمهال حق بیمه سهم کارفرما برای دوره سه ماهه منتهی به اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ توسط سازمان تامین اجتماعی، همچنین بانک رفاه کارگران مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با اتکاء به منابع داخلی، منابع بین بانکی و یا خط اعتباری در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار میدهد و سازمان برنامه و بودجه کشور نیز مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی را در سال ۱۳۹۹ پرداخت میکند.
امیرزاده تاکید کرد: استمهال هزینههای برق و گاز مصرفی برای دوره سه ماهه منتهی به اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ توسط وزارتخانه نیرو و نفت از دیگر مواد این ابلاغیه است.
یادآور میشود، هیات وزیران، در جلسه ۲۵ اسفندماه سال ۱۳۹۸ به پیشنهاد معاونت اقتصادی رئیس جمهور و به استناد اصل یکصدو سیوهشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مصوبه حمایتی از کسب و کارهای آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا را مصوب کرد.
براساس این مصوبه، بخشها و رستههای کسب و کارهای اقتصادی دچار بیشترین آسیب در اثر شیوع ویروس کرونا تعیین میشود. حمایتهای پیشبینی شده در این تصویبنامه برای کاهش اثرات اقتصادی شیوع بیماری کرونا مربوط به بخشهای غیردولتی بهویژه بخش خصوصی است.
بند «خ» این مصوبه به مراکز و مجتمعهای فرهنگی، آموزشی هنری و رسانهای (و موارد تشخیصی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) اختصاص دارد. فعالان حوزه صنعت نشر از مصادیق کسب و کارهای آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا تشخیص داده شدهاند.
انتهای پیام/