به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، خبرگزاری فرانسه در گزارشی از یکی از مساجد فعال در زمینه تهیه ماسک و لوازم بهداشتی در تهران نوشت مسجدی در تهران به یک کارخانه تبدیل شده که زنان داوطلب که معمولا از بازدیدکنندگان جبهه های قدیمی جنگ ایران و عراق بوده اند، برای مبارزه با ویروس کرونا […]

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، خبرگزاری فرانسه در گزارشی از یکی از مساجد فعال در زمینه تهیه ماسک و لوازم بهداشتی در تهران نوشت مسجدی در تهران به یک کارخانه تبدیل شده که زنان داوطلب که معمولا از بازدیدکنندگان جبهه های قدیمی جنگ ایران و عراق بوده اند، برای مبارزه با ویروس کرونا به آن پیوسته اند.

همانند کارخانه ها در ردیف هایی، حدود 15 زن روبروی چرخ خیاطی رومیزی نشسته اند تا ماسک رایگان تولید کنند.

اما آنها به جای لباس کار، چادر مشکی به سر دارند و اعضای بسیج (یک گروه شبه نظامی داوطلب و وفادار به جمهوری اسلامی ایران) هستند و به مقتضی وضع ایران که یکی از کشورهایی است که به شدت با ویروس کرونا درگیر است، تقریبا تمامی این زنان، ماسک زده اند.

فاطمه سیدی، 27 ساله که هم خودش و هم همسرش عضو بسیج هستند، می گوید: «گروه ما همه ساله به میادین قدیمی جنگ ایران و عراق سفر می کرد.»

این گروه حدودا 40 نفره از زنان هر سال در مدت تعطیلات عید نوروز به میادین جنگی ایران و عراق سفر می کردند.

سیدی گفت: «امسال، به علت شیوع ویروس کرونا، مسافرت میان شهرها ممنوع شده و ما نمی توانیم آنجا برویم. از اینرو به اینجا آمدیم تا به هموطنان مان خدمت کنیم. ما در حدود یک ماه است این کار را انجام می دهیم.»

آنها این کار را وظیفه ای می دانند که به عنوان تلاش ملی برای شکست همه گیری ویروس کرونا انجام می دهند.

به عنوان خیاط، گروهی، وظیفه بریدن و مرتب سازی ماسک ها را دارند که در سطل ها قرار می گیرند. سایر زنان ورقه های چاپ شده را تا می زنند و مرتب می کنند.

در اتاق دیگری که مخصوص عبادت است، مردان بر سجاده ها نشسته و دستکش های پلاستیکی را با وسایل عایق بندی حرارتی محکم می کنند.

سیدی گفت: «ما این محصولات را در میان بیمارستان ها و مناطق محروم تهران و برخی شهرها توزیع می کنیم.»

انتهای پیام/