مواد اولیه : برای  ۶ نفر گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم پاستا ۴۵۰ گرم (پاستای پاپیونی) سس اسپاگتی ۶۸۰ گرم روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چای خوری پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چای خوری پنیر موزارلا ۱/۲ فنجان (رنده شده) خامه ترش ۱/۲ فنجان پنیر پارمسان به مقدار لازم (اختیاری) طرز تهیه: در یک قابلمه، گوشت را […]

مواد اولیه :

برای  ۶ نفر گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
پاستا ۴۵۰ گرم (پاستای پاپیونی)
سس اسپاگتی ۶۸۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا ۱/۲ فنجان (رنده شده)
خامه ترش ۱/۲ فنجان
پنیر پارمسان به مقدار لازم (اختیاری)

 لازانیا پروانه ای زیبا و خوشمزه مخصوص کودکان +عکس

طرز تهیه:
در یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شده و کاملا بپزد، سپس روغن آن را بگیرید.
در این زمان، پاستا را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش بپزید. بعد از اینکه پاستا پخته شد، آن را آبکش کنید و به قابلمه برگردانید و با روغن زیتون مخلوط کنید.
سپس سس اسپاگتی را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد گوشت پخته را با ادویه، پودر سیر، پنیر موزارلا و خامه ترش به پاستا اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا پنیر آب شود. سپس در صورت تمایل با پنیر پارمسان سرو نمایید.

منبع :نیک صالحی