شیرینی بژی مواد لازم  شیر ۱ پیمانه روغن حیوانی یک سوم پیمانه رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری شکر نصف پیمانه آرد  ۴ پیمانه (آرد مخصوص نان سنگک) پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن شیرینی بژی طرز تهیه ابتدا رازیانه یا زیره را […]

شیرینی بژی

مواد لازم

 شیر ۱ پیمانه
روغن حیوانی یک سوم پیمانه
رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
آرد  ۴ پیمانه (آرد مخصوص نان سنگک)
پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن

شیرینی بژی

شیرینی بژی

طرز تهیه

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

 خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

 منبع :گروه آشپزی