گرد آوری : رسانه ۷ اصل این شیرینی با کره باشه عالی میشه پودر قند………………………….۱۲۰ گرم کره……………………………….۲۰۰ گرم تخم مرغ………………………..۲ عدد هل……………………………….۲ عدد ( یا وانیل نوک قاشق چایخوری) آرد………………………………..۵۵۰ گرم بکینگ پودر……………………….۱ ق چ پودر نارگیل و پودر پسته و مربا به میزان لازم ۱-خاک قند و کره را با همزن خوب میزنیم و […]
گرد آوری : رسانه ۷
اصل این شیرینی با کره باشه عالی میشه
پودر قند………………………….۱۲۰ گرم
کره……………………………….۲۰۰ گرم
تخم مرغ………………………..۲ عدد
هل……………………………….۲ عدد ( یا وانیل نوک قاشق چایخوری)
آرد………………………………..۵۵۰ گرم
بکینگ پودر……………………….۱ ق چ
پودر نارگیل و پودر پسته و مربا به میزان لازم
۱-خاک قند و کره را با همزن خوب میزنیم و بعد تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و با همزن میزنیم
۲- مواد خشک را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمی لطیفی به دست آید
۳-سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روی سطح پهن میکنیم با وردنه و با قالب های مختلف قالب میزنیم ( باید از هر قالب زوج قالب بزنیم جون بعدا بین هر دو شیرینی مربا میزاریم
۴-در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
۵-از فر که در آوردیم یک شیرینی رو بر میداریم روی آن مربا میزنیم و شیرینی دیگه رو روش قرار میدهیم
اگه دوست داشتیم روی شیرینی رو مربا میزنیم و در پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم
منبع:شیرنکده