گرد آوری :رسانه ۷ خرمای خرد شده حدود یک و نیم پیمانه گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه عسل ۱ قاشق غذاخوری آب نصف استکان مواد لازم برای خمیر: آرد ۱ و ۲/۳ لیوان کره تقریبا ۳/۴ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری آب سرد ۵ قاشق غذاخوری خرما رو هسته میگیریم و با آب […]
گرد آوری :رسانه ۷
خرمای خرد شده حدود یک و نیم پیمانه
گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه
عسل ۱ قاشق غذاخوری
آب نصف استکان
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۱ و ۲/۳ لیوان
کره تقریبا ۳/۴ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ۵ قاشق غذاخوری
خرما رو هسته میگیریم و با آب میزاریم رو گاز و خوب هم میزنیم تا خرما له
بشه وقتی آب جذب خرماها شد و خرما هم حسابی نرم شد گاز رو
خاموش و عسل و گردو رو اضافه میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه
برای خمیر:
آرد و کره و شکر رو توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد کمی
آب سرد اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم خمیر نباید به دست بچسبه
بعد خمیر رو دوقسمت میکنیم روی سطح کار کاغذ روغنی میاندازیم و
خمیر رو با وردنه روش باز میکنیم بعد با همون کاغذ روغنی به سینی فر
منتقلش میکنیم و روی خمیر رو خرما میزنیم و دوباره روی یه کاغذ روغنی
دیگه باقیمانده خمیر رو باز میکنیم و روی خرما ها میاندازیم خیلی آروم کاغذ
روغنی دوم رو جدا میکنیم و روی خمیر رو برش های طولی میدیم و روشو
زرده تخم مرغ میزنیم و میزاریم تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
بعد هم گریل رو میزنیم تا روشم طلایی بشه
منبع :شیرینکده