گرد آوری :رسانه ۷ خرمای خرد شده                      حدود یک و نیم پیمانه گردوی خرد شده                      ۲/۳ پیمانه عسل                                    ۱ قاشق غذاخوری آب                                        نصف استکان مواد لازم برای خمیر: آرد                                         ۱ و ۲/۳ لیوان کره                                        تقریبا ۳/۴ لیوان شکر                                      ۲ قاشق غذاخوری آب سرد                                   ۵ قاشق غذاخوری خرما رو هسته میگیریم و با آب […]

 گرد آوری :رسانه ۷

خرمای خرد شده                      حدود یک و نیم پیمانه

گردوی خرد شده                      ۲/۳ پیمانه

عسل                                    ۱ قاشق غذاخوری

آب                                        نصف استکان

مواد لازم برای خمیر:

آرد                                         ۱ و ۲/۳ لیوان

کره                                        تقریبا ۳/۴ لیوان

شکر                                      ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد                                   ۵ قاشق غذاخوری

خرما رو هسته میگیریم و با آب میزاریم رو گاز و خوب هم میزنیم تا خرما له

بشه وقتی آب جذب خرماها شد و خرما هم حسابی نرم شد گاز رو

خاموش و عسل و گردو رو اضافه میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه

برای خمیر:

آرد و کره و شکر رو توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد کمی

آب سرد اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم خمیر نباید به دست بچسبه

بعد خمیر رو دوقسمت میکنیم روی سطح کار کاغذ روغنی میاندازیم و

خمیر رو با وردنه روش باز میکنیم بعد با همون کاغذ روغنی به سینی فر

منتقلش میکنیم و روی خمیر رو خرما میزنیم و دوباره روی یه کاغذ روغنی

دیگه باقیمانده خمیر رو باز میکنیم و روی خرما ها میاندازیم خیلی آروم کاغذ

روغنی دوم رو جدا میکنیم و روی خمیر رو برش های طولی میدیم و روشو

زرده تخم مرغ میزنیم و میزاریم تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه

بعد هم گریل رو میزنیم تا روشم طلایی بشه

منبع :شیرینکده