آماده سازی: ۳۰ دقیقه مواد لازم : برای ۳ نفر پنیر خامه (نرم شده) ۶۸۰ گرم پنیر موزارلا (رنده شده)  ۴۵۰ گرم  پیاز کوچک – خرد شده  ۱ عدد  سس ورستر شایر  ۱ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ قاشق چای خوری زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته ۸ عدد […]

 

طرز تهیه خوراک پنیر رژیمی, نحوه پخت خوراک پنیر

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۳ نفر

پنیر خامه (نرم شده) ۶۸۰ گرم
پنیر موزارلا (رنده شده)  ۴۵۰ گرم
 پیاز کوچک – خرد شده  ۱ عدد
 سس ورستر شایر  ۱ قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته ۸ عدد
بیسکوییت به مقدار لازم

طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.

منبع :بیتوته