آماده سازی: ۳۰ دقیقه مواد لازم : برای ۳ نفر پنیر خامه (نرم شده) ۶۸۰ گرم پنیر موزارلا (رنده شده) ۴۵۰ گرم پیاز کوچک – خرد شده ۱ عدد سس ورستر شایر ۱ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ قاشق چای خوری زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته ۸ عدد […]
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۳ نفر
پنیر خامه (نرم شده) | ۶۸۰ گرم |
پنیر موزارلا (رنده شده) | ۴۵۰ گرم |
پیاز کوچک – خرد شده | ۱ عدد |
سس ورستر شایر | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری (خرد شده) | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ قاشق چای خوری |
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته | ۸ عدد |
بیسکوییت | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.
داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.
منبع :بیتوته