آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد لازم : پودر کیک (شکلاتی) ۲ بسته روغن ۲/۳ فنجان تخم مرغ ۴ عدد پنیر خامه ای (نرم شده) ۱۱۵ گرم کره (نرم شده) ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر شکر ۴۵۰ گرم طرز تهیه : ۱٫ داخل یک کاسه، پودر کیک، روغن و تخم مرغ […]
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم :
پودر کیک (شکلاتی) | ۲ بسته |
روغن | ۲/۳ فنجان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر خامه ای (نرم شده) | ۱۱۵ گرم |
کره (نرم شده) | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر | ۴۵۰ گرم |
طرز تهیه :
۱٫ داخل یک کاسه، پودر کیک، روغن و تخم مرغ را به وسیله دستتان مخلوط کنید.
۲٫ به وسیله یک قاشق چای خوری از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و باقیمانده خمیر را به همین صورت و همین مقدار روی سینی بگذارید.
۳٫ خمیر ها را صاف کنید و به مدت ۸-۹ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند.
۴٫ داخل یک کاسه دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر شکر را با یکدیگر به وسیله هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود.
۵٫ روی نیمی از تعداد شیرینی های درست شده یک قاشق غذاخوری از رویه خامه ای قرار دهید و روی خامه ها یک شیرینی دیگر مانند ساندویچ قرار دهید.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۴۸ شیرینی و یا ۲۴ شیرینی کرم دار (مانند ساندویچ) بدست می آید.
منبع :بیتوته