برای بهبود رفتارهای نادرستتان از کودک کمک بخواهید و با این کار او را درگیر کنید.

عادت بد ۵# رقابت و مسابقه

رسانه ۷ –یادآوری این نکته که کودکان دیگر (همسایه ها، همکلاسی ها، بستگان ) از او بهتر هستند به ندرت باعث پیشرفت و عملکرد بهتر کودک خواهد شد. در عوض سعی کنید از مشوق های مثبت استفاده کنید و وقتی کودک تمام تلاشش را برای انجام بهینه کاری به کار می برد، به او پاداش دهید. به او کمک کنید تا بر جنبه هایی مانند جذابیت بازی تمرکز کنید و با بهبود عملکرد فعلی در مقایسه با عملکرد قبلی اش، در واقع با خودش رقابت کند. همچنین می توانید به کودک کمک کنید فعالیتی را که دوست دارد پیدا کند و آن را تمرین کند. در مورد این واقعیت با کودک صحبت کنید که چه قدر نیاز دارید که هر روز فعالیت داشته باشید و تغییر کنید و این حرکت چه قدر به شما احساس خوب و مثبتی می دهد.

 

عادت بد ۶# جر و بحث و مجادله دائمی

اگر شما و همسرتان معمولا با هم مجادله می کنید، کودکانتان یاد می گیرند که این شیوه رفتار اشکالی ندارد و طبیعی است. از آنجایی که معمولا استرس جرقه بیشتر جرو بحث ها است، بهتر است استرس را کنترل کنید. در غیر اینصورت سعی کنید چند راهکار و تکنیک برای مدیریت استرس پیدا کیند. جر و بحث در ابتدا به شما احساس بهتری می دهد اما کمی بعدتر احساس بدی پیدا می کنید. علاوه بر این  استرس ناشی از مجادلات والدین تاثیر منفی بر روی کودک خواهد داشت و این استرس می تواند باعث افزایش خطر چاقی در کودک شود.

 

 عادت بد ۷# غیبت کردن

انتقاد از ظاهر یا عملکرد افراد احتمالا نشانه اعتماد به نفس پایین است، مخصوصا اگر این انتقاد در حضور افراد گفته نشود. از خودتان سوال کنید که چه توجیهی  می تواند برای این کار وجود داشته باشد. این عادت بد قابل کنترل است پس سعی کنید آن را انجام ندهید.

سعی کنید از تماشای برنامه های تلویزیونی و یا خواندن مجلات و روزنامه هایی که در مورد اشخاص معروف و مشهور و مسائل شخصی آنها صحبت می کنند هم اجتناب کنید تا به کودک نشان دهید چگونه می تواند با شیوه های صحیح و سلامت سرگرم شوند و انرژی بگیرند. سعی کنید همراه سایر افراد خانواده برای دوچرخه سواری یا سایر بازی های گروهی از خانه بیرون بروید.

 

مچ خودتان را بگیرید

اگر متوجه شده اید که در حضور کودکان رفتارهای نادرست و منفی از شما سر می زند، خودتان را به بی خیالی نزنید و فکر نکنید که کودک متوجه نشده است. به اشتباهاتتان اشاره کنید و از آنها به عنوان درس های قابل آموزش استفاده کنید. برای بهبود رفتارهای نادرستتان از کودک کمک بخواهید و با این کار او را درگیر کنید. آنها از اینکه بتوانند اشتباهات شما را گوشزد کنند، بسیار خوشحال می شوند و شما هم از رفتارهای نادرستتان آگاه می شوید. نتیجه مطالعات نشان می دهد احتمال موفقیت خانواده هایی که از انتخاب های صحیح یکدیگر حمایت می کنند، بیشتر است.

منبع:نی نی سایت